Title of a News Article

BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI!

 BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI!
banner206

2 Yılı aşkın süredir meydan yapılması için alelacele yıkılan 11 Nisan Stadyumu ile Atatürk Kapalı Spor Salonunun yerinde henüz bir arpa boyu kadar mesafe kat edilemedi

2012 yılının Kasım ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katıldığı törenle 11 Nisan Stadı, Atatürk Kapalı Spor Salonu ve çevresindeki yapıların yıkımına başlanmıştı. Yaklaşık 3 ayda yıkım çalışmaları tamamlanan 42 dönümlük alanda, otopark, meydan, alışveriş merkezi ve camii yapılması planlanıyordu. Ancak vatandaşlar alışveriş merkezi yapılmasına karşı çıkınca projede defalarca değişiklik yapıldı fakat alışveriş merkezi yapılmasından vazgeçilmedi.

 

Güvenç, park sözü vermişti

11 Nisan Stadı yeri 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçim vaatleri arasında da yer alıyordu. Güvenç, 42 Bin metrekarelik alanın 11 Nisan Parkı olacağı sözünü vererek, “Burada Bahçelievler ve Bamyasuyu Mahallerinin nefes alçağı şehrin nefes alacağı park düzenlemesi yapacağız” demişti. Ancak seçimlerin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen park sözünde henüz bir arpa boyu kadar mesafe kat edilemedi.  Halen boş bir şekilde duran 42 Bin dönümlük alanda, ne zaman meydan çalışmalarına başlanacağı bilinmezken, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından da net bir bilgi verilmiyor.

 

“Yeter artık çalışmalara başlansın”

Vatandaşlar, 11 Nisan Stadı yerine yapılması planlanan meydan için biran önce çalışmaların başlamasını istiyor. Koskocaman alanın kötü bir görüntüye neden olduğunu dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanına seslenerek, “Burası için zaman kaybedilmemeli, acilen burada ne yapılacaksa çalışmalara start verilsin” dediler.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 12:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf063
yusuf063 - 9 yıl Önce

urfalılara mustahaktır oy veren dusunsun bunları al sıze 763 projeeeee

SIRADAKİ HABER

banner195