Title of a News Article

Bu kez muhtar dolandırıldı

Bu kez muhtar dolandırıldı
banner206

Samsun’un Bafra ilçesinde bir muhtar telefonla kurulan tele konferansla 15 bin lira dolandırıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda İbrahim H.E. adına bankaya yatırılan 15 bin liranın bankanın Ankara Ulus Şubesi'nden çekildiğini, şahsın ise Şanlıurfa doğumlu olduğunu belirlendi.

Yağmurca Mahallesi Muhtarı Salih Karataş’ı (60) telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şahıs, kurduğu telekonferans sistemi ile aynı anda muhtarın eşi ile de bağlantı yaparak, "Peşinizde birileri var. Onları yakalamamız için 15 bin lira yatırmanız gerekiyor" dedi. Muhtar parayı verilen hesaba yatırdıktan kısa bir süre sonra aynı şahıslar bu defa "Sizi takip eden başka şahıslar da var. Onları yakalamamız için 10 bin lira daha yatırmanız gerekiyor" demesi üzere dolandırıldığını anlayan muhtar Salih Karataş, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Yapılan araştırmalar sonunda İbrahim H.E. adına bankaya yatırılan 15 bin liranın bankanın Ankara Ulus Şubesi'nden çekildiğini, şahsın ise Şanlıurfa doğumlu olduğunu belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195