Title of a News Article

Eşine yaptığı yanına kâr kalmadı!

Eşine yaptığı yanına kâr kalmadı!
banner206

ŞANLIURFA’da, Suriyeli 2 kadınla nikahsız birlikteliği olan 39 yaşındaki İsmail Gökakmeşe, tartıştığı nikahlı eşi 8 çocuk annesi 37 yaşındaki Halime Gökakmeşe'yi tekme, tokat ve sopayla döverek hastanelik etti. Kaburgaları kırılan Halime Gökakmeşe tedavi altına alınırken, gözaltına alınan eşi İsmail Gözakmeşe ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkeze bağlı Altınbaşak Mahallesi'nde çiftçilik yapan Suriyeli 2 kadınla nikahsız birliktelik yaşayan İsmail Gökakmeşe, geçen salı günü eşi Halime ile tartıştı. Aile içi nedenler ve eve kuma getirilmesi nedeniyle çıkan tartışmada Halime Gökakmeşe'nin tepki göstermesine öfkelenen İsmail Gökakmeşe, kendini kaybetti. İsmail Gökakmeşe, 8 çocuğunun annesi eşini dövmeye başladı. Çocukların evde olmadığı sırada meydana gelen olayda, İsmail Gökakmeşe, eşini tekme, tokat ve sopayla öldüresiye dövdü. Baygınlık geçiren Halime Gökakmeşe, kendine geldikten sonra güçlükle babasının evine giderek yardım istedi. Halime Gökakmeşe, kendisini kanlar içerisinde gören yakınları tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan kadının yapılan kontrolde 3 kaburgasının kırıldığı, vücudunun birçok yerinde çatlaklar oluştuğu belirlendi. Kırılan kaburgası için ameliyata alınan ve kanaması oluşan kadın, hayati tehlikesi bulunduğu saptanınca yoğun bakım ünitesine alındı.

8 çocuk annesi Halime Gökakmeşe yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verirken, ailesinin şikayeti üzerine inceleme başlatan jandarma şiddet uygulayan İsmail Gökakmeşe'yi gözaltına aldı. Daha önce de birçok kez eşine şiddet uyguladığı öne sürülen İsmail Gökakmeşe, İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılan sorgulamasında eşine şiddet uyguladığını doğruladı. Aile içi nedenlerle tartışınca tokat attığı eşinin tepki göstermesi ve hakaret etmesiyle kendisini kaybettiğini öne süren İsmail Gökakmeşe, "Ağır hakaretler edince kendimden geçtim ve dövmeye başladım. Tekme tokat ve sopayla vurdum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen İsmail Gökakmeşe, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195