Title of a News Article

Katliam gibi kazada ölenler Urfalı!

Katliam gibi kazada ölenler Urfalı!
banner206

Şanlıurfalı tarım işçilerinden bir kara haber daha geldi, 6 kişi daha hayatını kaybetti. Konya'nın Yunak ilçesinde Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tır çarpıştı; minibüste bulunan 6 kişi yaşamını yitirirken, 12 kişi de yaralandı. Şanlıurfa'da yaşanan işsizlikten dolayı yollarda hayatını kaybeden tarım işçilerine başka canların eklenmesi yürekleri dağladı. Her zaman bu kara haberle sarsılan Şanlıurfa'da,  ilimizi yönetenlerin bu kanayan yaraya çözüm bulmamaları tepki çekiyor. 

Başka illerde çalışmak için yollarda olan Urfalı tarım işçilerini taşıyan minibüs, Konya’da Tır ile çarpıştı. Konya-Ankara Karayolu üzerinde yaşanan katliam gibi kazada  ilk belirlemelere göre 6 kişinin öldüğü öğrenildi.

MİNİBÜS HURDAYA DÖNDÜ

Kaza, Konya'nın Yunak ilçesi Ankara karayolu üzeri Birimler Dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan sürücüleri belirlemeyen 14 M 0891 plakalı minibüs ile 42 P 0171 plakalı tır çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, tır da devrildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada araç içerisinde sıkışan ve yola savrulan yaralılara sağlık görevlileri tarafından müdahaleleri yapıldı. Kazada minibüste bulunan 6 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

AĞITLAR YÜREK DAĞLADI

Haberi alan kazazede yakınlarının da olay yerine gelmesiyle ağıtlar yakıldı. Urfalı kazazede yakınları, kazada yaralanan küçük çocukları kucaklarına alarak görevlilerini çalışmalarını takip etti. İlk müdahaleleri yapılan aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı, ambulanslarla Yunak İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞKAN DEMİRHAN: 'İŞÇİLER, ŞANLIURFA NÜFUSUNA KAYITLI'

Konya'nın Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yunak- Polatlı kavşağında, tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Başkan Demirhan, ''İlçemizde üzücü kaza meydana geldi. Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı tarım işçilerini taşıyan minibüs, kavşakta TIR ile çarpıştı. Kazada 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum'' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 18:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Birecikli
Birecikli - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Allah ailelerine sabır versin âmin

SIRADAKİ HABER

banner195