Title of a News Article

Nihat Çiftçi kime neden sitem etti?

Nihat Çiftçi kime neden sitem etti?
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Av. Nihat Çiftçi, sosyal medya üzerinden algı yapanlara sitem dolu mesajlar verdi. 

Şanlıurfa eski belediye başkanı Nihat çiftçi, Kendi döneminde Kaşmer dağını imara açılması için girişimlerde bulunmuştu. Çiftçi'nin bu projeyi hayata geçireceği süreçte, başta Ak Parti Şanlıurfa yöneticileri ve bazı kesimler ile bir grup basın mensubu tarafından eleştirilmişti. Kaşmer dağında rant sağlandığı bile gündeme gelmişti. O süreçte Kaşmer dağı imarı meclis gündemine gelmemişti. Şanlıurfa BŞB meclisi önceki gün Kaşmer dağını imara açılmasını onaylamıştı. Bunun üzerine BŞB eski Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bir açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip eden ve gece gündüz çalışan ekipleri tebrik eden eski Başkan Nihat Çiftçi "Bu planın başarlı olmaması için ofislerde sosyal medya üzerinden algı oluşturan kesimlere yazıklar olsun diyerek, onları Allaha havale ediyorum." Dedi. 

Aşuk Öğütçü (Kaşmer) imar planlaması dün yapılan BŞB meclisinden geçti. Bu planın hayırlı olmasını dileyen Çiftçi, birlikte aynı parti çatısı altında birlikte siyaset yaptığı siyasilerin bu plandan haberleri olup daha sonra haberi yokmuş gibi davranlarına sitem etti. 

Bu planın doğru olduğuna ve arkasında durduğunu sözlerinde ifade eden eski BŞB Başkanı Nihat Çiftçi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla şu sözleri dile getirdi;

"Aşuk- Öğütçü ( Kaşmer) İmar planlaması dünkü oturumda ŞBB meclisinden geçmiştir. Daha öncede oybirliği ile geçen bu planın öncelikle Şanlıurfamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu planın geçmesinde; 

1- Gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin şehir plancılarına ve diğer daire çalışanlarına teşekkür ederim.

2-Bu planın başarlı olmaması için ofislerde sosyal medya üzerinden algı oluşturan kesimlere yazıklar olsun diyerek, onları Allaha havale ediyorum.

3- Aşuk- Öğütçü planlamasının Şanlıurfa ilimiz için çok yerinde ve doğru imar olduğunu defalarca ifade etmeme rağmen algıya yenilen hemşehrilerim adına üzülüyorum.

4- Şehrin geleceği için önemli olan bu projeyi kendi şahsi siyasi kariyerleri için kullanan insanları kınıyorum.

5- Birlikte Aynı parti çatısı altında siyaset yaptığım siyasetçilerin bu imar çalışmalarımdan haberi olmasına rağmen haberimiz yoktur diyen herkesi tekrar insafa davet ederek, bu plan o günde şehrimiz için doğruydu, bu günde doğrudur. Emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı olsun" 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142