Title of a News Article

Önce Urfa şimdi Venezuela! 68 kişi öldü

.

Önce Urfa şimdi Venezuela! 68 kişi öldü
banner206
2012 yılında Şanlıurfa E Tipi Cezaevi'nde çıkan yangın sonucunda 13 mahkum ve tutuklu hayatını kaybetmişti. Bu kez de Venezuela'da bir cezaevinden yangın haberi geldi. Venezuela'da, bir mahkumun polisi bacağından vurması sonucu cezaevinde ayaklanma sonucu yangında 68 kişi öldü. Yangının bilinçli olarak çıkarıldığı ortaya çıktı.

Venezuela'nın Valencia kentinde bir hapishanede çıkan ayaklanma sonucunda hapishanede yangın başladı. İlk belirlemelere göre olayla 68 kişi öldü, onlarca yaralı olduğu tahmin ediliyor. Mahkumların yangını bilinçli olarak çıkardığı belirtilirken, mahkumların dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği ifade edildi.

 

POLİS MAHKUMU VURUNCA İSYAN ÇIKTI

Nedeni hakkından henüz resmi bir açıklama yapılmayan ayaklanma, Carabobo eyaletinin başkenti Valencia'da meydana geldi. Olayların bir mahkumun polisi bacağından vurması sonucu başladığı iddia edildi.

Hayatını kaybeden 68 kişi arasında, yakınlarını ziyarete gelen kadın ve çocukların da olduğu gelen bilgiler arasında. Mahkum yakınları polis merkezine gelerek bilgi almaya çalıştı. Bu sırada çıkan olaylara polis biber gazıyla müdahale etti.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195