Title of a News Article

Şehit ve gazi yakınları aynı sofrada buluştu

.

Şehit ve gazi yakınları aynı sofrada buluştu
banner206

Şanlıurfa’nın Haliliye Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi yakınlarına iftar verildi.

Bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Mehmet Yavuz, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu, Haliliye Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Deniz, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve çok sayıda şehit ve gazi yakınları katıldı.

İftar programının gaziler onuruna ve şehitlerin emaneti olan aileleri için verildiğini aktaran Kaymakam Yılmaz, “vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarının asla ödenemeyecektir.” Dedi.

Şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu ifade eden Kaymakam Yılmaz, “Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195