Title of a News Article

Tarım Fuarı coşkuyla açıldı

HABER: OSMAN KAYA

Tarım Fuarı coşkuyla açıldı
banner206
HABERİN GALERİSİ
Tarım Fuarı açıldı

Tarım Fuarı açıldı

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı bugün büyük bir coşkuyla açıldı. Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’da katıldı.

Şanlıurfa’da bugüne kadar düzenlenen en büyük ve en kapsamlı Tarım Fuarı bugün açıldı. Saat 14.00’de gerçekleşen Tarım Fuara açılışı, Pazar günü son bulacak. 4 gün açık olacak olan fuar 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Eski 11 Nisan Stadyumunda açılışı yapılan Tarım Fuarına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Rıza Öztürkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarım Fuarında açılışında selamla konuşmaları yapıldı. Ardından açılışa geçildi. Kesilen kurdelenin ardından Tarım fuarı hizmete açıldı. Gelen davetliler yapılan açılışın ardından fuarı gezerek stand açan şirketleri gezerek incelemelerde bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195