Title of a News Article

Toplantının gündemi açıklandı.

.

Toplantının gündemi açıklandı.
banner206

 Ak Parti İl Başkanı Beyazgül ve teşkilatı Şanlıurfa Ziraat Odasına ziyarette bulundu

Şanlıurfa Ziraat Odası Referandum’da EVET diyor
Yeni anayasa için Referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti teşkilatından oluşan bir heyet Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı’na ziyarette bulunarak referandum’da evet için destek istedi. Oda yönetimi ile yapılan toplantının ardından Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve yeni anayasaya sonun kadar destek vereceklerini belirtirken, ‘ülkemiz ile yeni nesillerimizin geleceği ve demokrasi için referandumda evet diyoruz’ dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı’na Ziyarette bulunarak 16 Nisan’da yapılacak yeni anayasa referandumunda EVET için destek istedi. Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve il teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 16 Nisan Yeni Anayasa referandumunda ‘EVET’ diyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ziyaret sırasında Oda meclis ve yönetim kurulu il bir süre toplantı yapan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çiftçilerin sorunlarını dinledi. Ardından Oda yönetimine 16 Nisan’da oylanacak olan yeni anayasa konusunda bilgi verdi. Beyazgül desteklerinden dolayı da oda yönetimine teşekkürlerini sundu.
Ziyarette Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Mahmut Eyniberk, Meclis Başkanı Ali Kaya, meclis üyeleri ve çiftçiler toplantıda yer aldı
Toplantının ardından açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘bir halk oylaması sürecinde Ziraat Odası Başkanımız ve Meclis Üyelerine ziyarette bulunduk hem halk oylamasına ilişkin hem de çiftçi sorunları ile ilgili istişarede bulunduk. Halkımız konuyu çok iyi biliyor görüyor kimlerin nasıl ve kimlerle beraber olduklarını çok iyi biliyorlar. Milletimizin Karşısında bir koalisyon milletimizin karşısında oluşmuş bir taraftan da milletimizin güçlenmesi için oluşturulmuş bir anayasa var. Bu anayasa eğer halkımızın oylamasında geçerse kanunlaşacak ve yeniden istikrarlı ve güçlü ve zafiyete düşmeyen lider bir ülke olacağız. Tarihimizdeki yerimizi alacağız. Nasıl ecdadımız bu topraklarda şanlı bir tarih yazmışsa nasıl dünyaya hükümran olmuşsa bugün de yeniden halımız aynı dirilişin içindedir inşallah. Halk oylamasına ilişkin düşüncelerimizi zaman zaman söylüyoruz. Ben bir hukukçuyum bu konuyu tartıştığımız zaman; efendim bize şunu söyleyemiyorlar, şu madde yanlıştır, şu madde eksiktir diyemiyorlar. Ne diyorlar 18 yaşındaki gencimiz seçilme hakkını neden elde ediyor. 18 yaşındaki gencimiz vatan için şehit oluyor, bu vatanı koruyor bu millet için mücadele ediyor. Ama seçilme hakkı verildiği zaman karşı çıkıyorlar. Bu bizi üzüyor. Bu gün ABD’de 286 yılda 45 hükümet gelmiş işte bu yüzden ABD bir süper devlet durumuna gelmiş. Bu nedenle binlerce kilometre uzaklıktaki ABD Ortadoğu’da söz sahibi olmuş. Şimdi biz diyoruz ki Cumhurbaşkanlığı sistemi olsun istikrar kazanan güçlü bir ülke olalım. Buna milletimizin hiçbir evladının hayır diyeceğini düşünmüyorum. Sadece konuyu yeni anayasa bir daha iyi inceleyecekler iyi kulak verecekler inşallah böyle 78 Milyonun tekrar kardeş olduğu ve halkımızın saadet içinde yaşayacağı günler bizi bekliyor diye düşünüyorum. ‘ şeklinde konuştu.
Ardından toplantı sonrası açıklamda bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Gelecek nesiller, ülkemizin geleceği, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ve daha fazla demokrasi için EVET diyeceklerini vurguladı. Başkan Eyyüpoğlu şöyle konuştu; “bugün Ak Parti Şanlıurrfa İl Başkanı ve yardımcılarımız Ziraat Odamıza ziyarette bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin sorunlarını kendisine bire bir ilettik. Ayrıca 16 Nisan yeni anayasa referandumu konusunda görüşmemiz oldu. PKK’nın FETÖ’nün dış güçler hayır dediği için Şanlıurfa Ziraat Odası olarak EVET diyoruz. Yeni doğacak çocuklaımız için torunlarımız için bayrağımız milletimiz için EVET dyoruz. Bir daha kolalisyon hükümetlerinin, darbelerin olmaması için Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde dik durması için Suriye ve Irak gibi olmamak için EVET diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmamız gerekiyor. Gün bugündür Suriye’nin ve Müslümanların durumu ortada dış güçlerin bütün hedefi Türkiye dir. bu yüzden gün uyanma günüdür. Gün çalışma günüdür. Siyaset veya parti için değil ülkemiz memleketimiz için EVET diyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195