Title of a News Article

TOYOTA'dan Urfa'ya çıkarma

Toyota tüm Türkiye Bayileri Şanlıurfa'da moral depoladılar.

Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt ve 59 Bayii, Toyota Şanlıurfa yönetim kurulu Başkanı iş adamı Aziz Çayırcıoğlu'nun misafiri oldular.

Şanlıurfa ve Mardin'de yapılan Toyota bayii toplantısında 2019 yılı değerlendirilirken, 2020 yılı için daha fazla hedef konuldu. Yapılan değerlendirme toplantılarının ardından Toyota Türkiye Bayileri Şanlıurfa'nın Tarihi mekanlarını gezme imkanını buldular.  Göbeklitepe başta olmak üzere Balıklıgöl ve tarihi çarşıları gezdiler. Şehrazat konağında sıra gecesinde doyasıya eğlenen Toyota yetkilileri Şanlıurfa'dan memnun ayrıldılar.

Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, Satış Müdürü İsmail Bozkurt Toyota Çayırcıoğlu otomotivi ziyaret ettiler. Burada yönetim kurulu Başkanı iş adamı Aziz Çayırcıoğlu, Genel Müdür Yeşim Ünveren ve çalışanlar tarafından karşılanan CEO Bozkurt , Toyota'nın başarısını ve hedefini anlattı. Bozkurt burada yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Biz Toyota olarak toplantılarımızın bazılarını Türkiye’de değişik bölgelerde yapıyoruz. Böylece Türkiye’nin her tarafını, bayilerimizi ve ülkemizi tanımış oluyoruz. Burada da öncelikle Göbeklitepe yılı biliyorsunuz. Bayililerimizi Urfa’ya getirip buradaki kültürü bilsin istedik, Göbeklitepe’yi gezsinler istedik, şuana kadar bilinen en eski nokta olarak biliniyor bundan dolayı da bayilerimizle çok mutlu olduk zaten buranın insanları çok misafirperver çok sıcak kanlılar sağolsunlar bizi çok güzel ağırlıyorlar. Bayilerimizin misafirperverliğinden memnunuz. Urfa’daki yöresel lezzetleri de söylemek lazım bundan da ayrı bir keyif aldık. Tüm Urfa’ya bu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, faiz indirimleri ile araç satışlarının artacağını ifade ederek açıklamasında Toyota hedefini de değerlendirdi. Bozkurt şunları ifade etti.

"2019 için geçtiğimiz yıla göre toplam satışların pazarlamış hücrelerini tahmin ediyorum. Biz Toyota olarak pazar payımızı artırttık bu yıl. Bizim yeni gelen Promo Hybride modelimiz çok beğenildi. Biz Pazar çok düşerken Pazar kadar düşmediğimiz için Pazar payımızı arttırmayı başardık. 2020’de yeni modellerimiz gelecek onlarından lansmanlarını yapacağız. Öncelikle ticari araç modelimiz gelecek, hecbek modeli gelecek,  modellerin lansmanlarını önümüzdeki yıl yapacağız. Bunlarda ise markamıza yeni bir heyecan katacak.  2020’de ise satışlarımız arttırma niyetindeyiz inşallah başaracağımıza inanıyorum.

Şuana kadar kamu bankalarıyla yapılan bir kampanya var otomobil alacak olanı olumlu etkileyecek. Çünkü bu haber çıkalı birkaç gün oldu buna rağmen showroomlarımızda trafik artmış durumda. Çünkü bizde yüzde birin altında inen faiz olduğu zaman otomobil satışlarını hemen hızlandırıyoruz. Ama şuan yüzde sıfır kırk dokuz gibi başlıyor faizler bu nedenle de tahmin ediyorum trafiği boy atıyor, insanlar çok heyecanlandı, daha ulaşılabilir krediye olduğu zaman  sonuçta burası bir otomobil birliği kısmen peşin ödenmiş bir kısmı muhtemelen kredi kullanmak ister ve bugünkü ortamda yüzde sıfır kırk dokuz başlayan kredi bulmak yüzde birin altına kredi bulmak zaten otomobil sektörünü her zaman hareketlendirmiştir.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195