Title of a News Article

Türk Yıldızları nefesleri kesti

.

Türk Yıldızları nefesleri kesti
banner206

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, 11 Nisan Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü kutlamaları kapsamında gösteri uçuşu yaptı. Urfalıların yoğun ilgi gösterdiği gösteri, nefesleri kesti.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıldönümü kutlamaları kapsamında eski havaalanında Türk Yıldızları tarafından gösteri düzenlendi. Bugün saat 13.00’te yapılması planlanan gösteri, hava şartlarından dolayı saat 15.00’te başladı. Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığından 7 jet, Akçakale yolu üzerinde bulunan eski havaalanı semalarında muhteşem bir gösteri sundu. Şanlıurfa’nın yanı sıra çevre illerden de eski havaalanına gelen yaklaşık 30 Bin kişi,  Türk Yıldızları tarafından unutulmayacak bir gösteri izledi. "Türk Yıldızları"nın birbirinden zor ve estetik hareketleri, heyecanla izlenirken, bazı vatandaşlar unutulmaz anları cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Gösterinin ardından jetler, Konya 3. Ana Jet Üst Komutanlığına döndü.

Bu arada gösterinin yapılacağı alanda Türk Yıldızları standı açılırken, satışa sunulan şapka, bere, tişört ve çeşitli ürünler büyük ilgi gördü.  

Öte yandan etkinliğe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Önal, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa milletvekilleri, İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, ilçe belediye başkanları ve kamu kurum amirleri de katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195