Title of a News Article

Urfa Emniyetinden şok operasyon....

.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belki de Şanlıurfa tarihinde bir ilke imza attı. Polis tarafından Siverek İlçesinde yapılan yol kontrolünde 13 Milyon TL değerinde 314 kilo 900 gram eroin ele geçirildi.

 

UĞUR BUDAK

Alınan bilgiye göre; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekipleri,Van ilinden Adana’ya giden bir aracı durdurdu. Siverek ilçe girişinde durdurulan araçta yapılan aramada, 314 kilo 900 gram eroin maddesi bulundu. Eroinin yaklaşık değeri 13 Milyon TL olarak belirlenirken, eroin sevkiyatını yapan aracın şoförü gözaltına alındı. Daha sonra operasyonla ilgili çalışma başlatan polislerin, 4 kişiyi daha gözaltına aldığı öğrenildi.

 

Vali Tuna, polisleri kutladı

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ile İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, uyuşturucu maddeyi yakalayan 6 kişilik polis ekibini kutladı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 13 milyon lira olduğunu ve bu operasyonla birlikte terör örgütüne gidecek olan ciddi bir maddi kaynağı da engellediklerini söyledi.

Vali Tuna, Türkiye'de bu yıl içersinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda en fazla eroin maddesinin Şanlıurfa'da ele geçirildiğine vurgu yaparak, "Yakalanan uyuşturucu maddenin yaklaşık piyasa değeri 13 milyon lira olup, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şahısla ilgili adli işlemler devam etmektedir" dedi.

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ise yakalanan şahısların terör örgütleriyle herhangi bir bağlantılarının olup olmadığının araştırıldığını belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195