Title of a News Article

Urfa’da yolsuzluk!

.

Urfa’da yolsuzluk!
banner206

Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde iddiaya göre muhasebeci olarak çalışan O.A. ilçelerden gelen küpe aşı paralarından oluşan 344 bin lirayı kendi zimmetine geçirdiği için çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. O.A. hakim karşısında suçunu itiraf ederek aldığı parayı geri ödemek için çalışacağını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Adliyesi 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan O.A., suçunu itiraf ederek, “Emniyette detaylı ifademi verdim. O ifadelerim doğrudur ve eklemek istediğim başka bir husus yoktur. Toplam 344 bin lira civarında para aldım. Ödemek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Tahliyemi talep ederim” diyerek kendisini savundu.

Müvekkilinin işlediği suçtan dolayı pişman olduğunu söyleyen Av. Hüseyin Kaytan'ın, “Olayda güveni suistimal suçu mevcuttur. Müvekkilim zararı karşılamaya hazırdır. Ekonomik olarak zor durumda olduğu için böyle bir suçu işlemiştir. Bu nedenle şüphelinin tutuksuz yargılanmasını, hakimlik aksi kanaatte ise hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmasını talep ederiz” ifadelerini kullandığı belirtildi.

Şanlıurfa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ise böyle bir olayın söz konusu olmadığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142