Title of a News Article

Vali Tuna şampiyon takımı ağırladı

.

Vali Tuna şampiyon takımı ağırladı
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Voleybol 2. Lig Erkekler Liginde şampiyon olarak Voleybol 1. Lige yükselen Haliliye Spor Voleybol Takımını kabul etti.

Şampiyonluk kupasıyla ziyaretine gelen Haliliyespor Voleybol takımını şampiyonluklarından dolayı kutlayan Vali Tuna: “Bir üst lige çıkarak ilimizin medarı iftiharı oldular. Gençlerimizin spora kazandırılmaları en önemli çalışmalarımızdan biridir. Bu yüzden bu tarz başarı hikayelerinin de faydası çoktur. Özellikle ilimizde Türkiye’nin en genç nüfusunu barındırıyoruz. Bu genç nüfusun içerisinden geleceğin milli sporcularının, Avrupa ve Dünya şampiyonlarının çıkmaması işten değildir. Takım oyunu olan spor branşlarının bizim için ayrı bir yeri var. Demek li iyi bir dayanışma ve koordinasyon var aralarında. Haliliye Belediyemize ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz. Bu şampiyonluğun diğer kurumlarımıza da örnek olmasını diliyoruz. Şanlıurfa her alanda yükselmeye devam edecektir” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise: “Voleybol takımımızı tebrik ediyorum. Kurulduğumuz günden bu yana ifade ettiğim gibi Haliliye Belediyespor bir voleybol takımı değildir, voleybol okuludur. Ortaokul çağlarından itibaren gençlerimiz buralardan geçecek ve şampiyon olan takımımız gibi alt yapıdan yetişecekler. Biz Haliliye Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu tarafa salon sporlarının tamamında faaliyet göstermekteyiz. Bu faaliyetimizde de sağlıklı nesiller yetişmesi için gençlerimize spor imkanı sağlamak istiyoruz. Bu vesileyle çeşitli dallarda başarılarımız var. Muay Thai’de bir dünya şampiyonumuz var. Kick boksta Avrupa şampiyonumuz var ve takım olarak Türkiye birincisiyiz. Gençlerimizi spora olan ilgisini devam ettirmek istiyoruz. Sayın Valimize de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik ekibe de teşekkür eden Vali Tuna; konuk sporcuları kapıya kadar uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142