Title of a News Article

Yetim çocuklar sevindirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan bayramı öncesi çocukları giydirdi. Gönüllerince bir gün geçiren çocuklar Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları iş birliği ve  hayırseverler tarafından bağışlanan giyim yardımları aralarında Suriyeli yetimlerinde bulunduğu yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü. stedikleri elbiseleri giyme imkanı bulan yetim çocuklarla Büyükşehir Belediyesine bağlı Cumhuriyet Sosyal tesislerinde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  burada çocuklarla sohbet ederek aldıkları elbiseleri giydirdi.  Aralarında Suriyeli yetimlerinde bulunduğu programda çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Nihat çiftçi, "Yetim dünyanın her yerinde yetimdir ve ırkı yoktur" dedi.

Sözlerini sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman baba şefkati ve anne merhametiyle yanınızdayız. Mübarek Ramazan ayında Müslümanlar bir birleriyle yardımlaştığı güzel bir aydır. İnşallah ilerleyen zamanlarda yaşadığınız çevreye verimli olacaksınız. Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanlığımız bu tür çalışmaları her zaman yapıyor, bu günde sizleri ziyaret etmek için buraya geldim. Bende küçük yaşlarda yetim kaldım. hiç bir zaman kendinizi yetim hissetmeyin, Hepinizi selamlıyorum afiyet olsun" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142