Title of a News Article

Mahmut Özyavuz'dan flaş açıklama!

Mahmut Özyavuz'dan flaş açıklama!
banner206

Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde dün akşamdan bu yana iki aile arasında devam eden kavgaya tesadüfen karışan İlçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'dan flaş açıklama geldi.  

Edinilen bilgiye göre, Harran İlçesinde kırsal mahallede Kurt ve Çiçek aileleri arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Dün yaşanan kavga bugün de devam etti. Harran İlçe merkezinde devam eden kavga esnasında bölgede belediye çalışmalarını inceleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve ekip arkadaşları olayın arasında kaldılar. 

Meydana gelen kavganın sonlanması için her iki tarafı da Belediye binasında ağırlayan Başkan Mahmut Özyavuz, 'kimsenin burnu kanamadan olayı bertaraf ettik' dedi.

Belediye binası önünde kısa bir açıklamada bulunan Özyavuz şunları söyledi;

Dün akşam Harran ilçemiz kırsalı mahallesinde Kurt ve Çiçek aileleri arasında yaşanan olayın bugün Harran ilçe merkezinde aynı şekilde devam etmesi bizleri üzmüştür. Harran ilçemizde böyle bir huzursuzluğun yaşanaması doğru değildir. Bizlerde  o sıra ilçemizde yaptığımız hizmetlerde takip amacıyla incelemelerde bulunurken olayların arasında kalmış bulunduk. Bize karşı yapılan herhangi birşey yoktur. Biz iki aileyi de ekiplerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte sağ duyuya çağırmak için olayın içinde olduk. Allah'a çok şükür kimsenin burnu kanamadan olayı bertaraf ettik. Herkes iyi, birşey yok, bende görevimin başındayım. Herkese selamlarımı iletiyorum.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195