Title of a News Article

Erbakan Urfa'da konuştu!

Erbakan Urfa'da konuştu!
banner206

Dün Şanlıurfa'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, gezi ve ziyaretleri sonrası basın karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

2 günlük Urfa ziyaretleri kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, esnafın durumunun iyi olmadığı, entübe haline geldiğini söyledi.

Bu sabah Partisinin il Başkanlığı'nda İl Başkanı İsmail Yavuz ile birlikte açıklamalarda bulunan Erbakan şunları dile getirdi;

"Şanlıurfa'da bulunmak bizler için son derece önemlidir ve mutluluk verici bir durum. Peygamberler şehri bizim için manevi bir kenttir. Biz teşkilat olarak dün Şanlıurfa’da şahit olduğumuz manzara, Türkiye'de halkın asıl gündemi ekonomik sıkıntılar, geçim derdi, alım gücünün düşük olmasıdır. İşçiye memura en az yüzde 50 zam yapılması lazım. Tarım ürünlerinin taban fiyatının en yüksek artışla yapılması lazım. İstihdama, ihracata yönelik devlet öncülüğünde destek verilmesi lazım. Dar gelirlerin alım gücünün artırılması lazım. İşsiz milyonlara da iş imkanı sağlanması gerekiyor. Esnafımıza en büyük desteği sağlamak gerekiyor. Türkiye’de milyonlarca esnaf 1 senedir zor şartlar altında yaşamlarını sürdürüyor. Devlet esnafa 500 lira bin lira sadaka veriyor. Esnafın borcu çok. Dünyada vatandaşına pandemi sürecinde en düşük nakit desteği yapan 3 ülkeden biri Türkiye’dir. Esnafa nakit desteği en yüksek seviyede verilmesi lazım. Esnafımız bir kısmı kapatmış bir kısımda entübe olmuş durumda. Kafelerin bir an önce açılması lazım. Seçimlerle ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2021, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195