Title of a News Article

Bütün bisikletçiler Hilvan'da buluştu

Bütün bisikletçiler Hilvan'da buluştu
banner206

Hilvan Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında bisiklet sürme ve yürüyüş etkinliği düzenledi. Sabah saatlerinde Prestij Caddesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kurum ve kuruluşların katılım gösterdiği Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliğine her yaştan vatandaşlar, dünya genelinde motorlu araçlardan kaynaklı emisyonu en aza indirgemek ve farkındalık yaratmak amacıyla pedal çevirdi.

Ülkemizde, Türkiye Belediyeler Birliği koordinesinde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinde bisiklet sürme ve yürüyüş etkinliğiyle katılan Hilvan Belediyesi, etkinliğin ardından katılımcılara Hilvan Halk Eğitim Merkezi ve Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezleri tarafından yapılan el sanatlarını tanıttı.

Korona virüs tedbirleri altında gerçekleştirilen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinin ardından, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, farkındalık oluşturmaya destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195