Title of a News Article

Hilvan'da kutlama yapıldı...

Hilvan'da kutlama yapıldı...
banner206

Hilvan’da ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hilvan Şair Nabi Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen kutlama programına, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe jandarma Komutanı İsmail Tanrısever, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Akşit, Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.

Program saygı duruşu, istiklal marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirlerin okunması, müzik öğretmenlerinin türkü dinletisi ve halk oyunları gösterisinin sergilenmesi ile devam etti.

Günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aydınlık yarınlara ulaşması değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla olmuştur. Maalesef Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs salgını nedeniyle bu yıl geçen yıllardan farklı olarak ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğrencilerden uzak kutlamaktayız. Salgın nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen bu dönemde uzaktan eğitim sistemi ile görevini yerine getiren öğretmenlerimizin sorumluluğu artmış bulunmakta. Bu duygu ve düşüncelerle daha çağdaş ve daha gelişmiş bir ülke yolunda büyük emek sarf eden tüm değerli öğretmenlerimizin ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142