Title of a News Article

Acem Derneğinde konuştular...

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart seçimleri, Urfa ve Türkiye için çok önemlidir'dedi. 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Sait Ağan Acem Aşireti Sosyal yardımlaşma derneğinden destek istediler. 

Cumhuriyet caddesinde bulunan Acem Derneğine gelen Belediye Başkan adayları, Beyazgül, Kuş ve Baydilli,  Acem Aşiretine mensup, Karaköprü, Hilvan, Siverek, Kırsalı ile Eyyübiye ile Haliliye merkez ilçede yaşayan aile büyükleri, kanaat önderleri ve temsilcilerinin hazır bulunduğu çok sayıda kişiye seçimin önemini anlattarak Ak Partiye destek olmalarını ifade ettiler. 

Şanlıurfa'nın en büyük Aşiretlerinden birisi olan Acemlere misafir olmanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, her zaman ' Devletin ve milletin yanında yer alan Acem Aşiretinden bizlere destek olmalarını arzuluyorum'dedi. 

Acem Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanıma derneği adına kısa bir açıklama yapan Nuri Güneş ve Nedim Güzelakçakaya ise, Derneklerine gelen Ak PArti Belediye Başkan adaylarına başarılar dilediklerini söylediler.  

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195