Title of a News Article

Ankara'da Harran Sergisi

Harran fotoğrafları Ankara'da sergileniyor.

Ankara'da Harran Sergisi
banner206
Harran Kaymakamlığı ve Harran Belediyesi işbirliği ile bu yıl 2.si düzenlenen "Her An Harran Foto Maraton" adlı yarışmada ödül almaya hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi bugün saat 11:00'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Metro Sanat Galerisinde başkentli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılış törenine; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Kemalettin Yılmaztekin, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik; "Medeniyetlerin kesişme noktası olan Harran’ın tanıtılması ve fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirilmesi için düzenlenen “Her An Harran” foto-maratonu Harran ilçesinin tarihinin, doğal güzelliklerinin, insanının, günlük yaşamının anlatılması amacıyla ikinci  kez düzenlenmiştir.  Bu amaçla amatör ve profesyonel fotoğrafçıların katıldığı  yarışmada, dereceye giren yarışmacılar ödüllendirilmiştir. Ankaralı Sanatseverleri de Harran Kültürünü anlatan fotoğraf sergisine bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yarışmada dereceye giren sanatçıların ödüllerinin de verildiği sergi, 2 Aralık 2017 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195