Title of a News Article

Başkan Atilla'dan aralıksız süren çalışma

Başkan Atilla'dan aralıksız süren çalışma
banner206

Referanduma bir aydan az bir zaman kala Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe genelinde ziyaretlerini devam eden Başkan Atilla, ilçe esnafını ziyaret ederek referandum için evet oyu istedi. Çalışmalar kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin'le beraber Ziraat Odasını ziyaret eden Başkan Atilla, Sivil toplum kuruluşlarından da destek almaya devam ediyor. Referandum çalışmaları kapsamında Ziraat Odasını ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Atilla, "Oda başkanımız Sinan Keskin'i ziyaret ettik. Kendisinde referandumda Evet oyu istedik. Ülkemizin geleceği için kendilerinden destek istedik." dedi.

Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin de, "Belediye Başkanımız Menderes Atilla ve İlçe Başkanımız Ahmet Güntekin ziraat odamızı ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hepimiz devletimiz için, dinimiz için, geleceğimiz için Evet diyoruz" diye konuştu.

Daha sonra esnaf ziyaretine devam edildi. Ziyaretler kapsamında ilçenin en eski esnaflarından Emin Özçelik'i ziyaret eden Başkan Atilla, "İlçemizin esnaflarından, kanaat önderlerinden Emin Özçelik'in yanındayız. 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için kendisinde destek bekliyoruz" dedi.

Emin Özçelik de "Her zaman oyumuz evettir. Devletimizin, milletimizin yanındayız. Allah Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızı, Belediye Başkanımızı, İlçe Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Rabbim hepinizi muvaffak etsin" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195