Title of a News Article

Seval Atilla ev sahipliğinde buluştular...

Seval Atilla ev sahipliğinde buluştular...
banner206
 SEVAL ATİLLA, CEYLANPINARLI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın eşi hanımefendi Seval Atilla, bugün Ceylanpınar'da vatandaşlarla birlikte iftar yapıp, ardından vatandaşlarla buluştu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın eşi hanımefendi Seval Atilla Ceylanpınar Belediyesi'nin 2 Nolu Sağlık Ocağı yanında kurulan Birlik ve Beraberlik Sofrası'nda vatandaşlarla iftar yaptı, iftar sonrası Turgut Özal Parkı'nda ise vatandaşlar ve çocuklarla bir araya geldi.

Park gezisi sırasında çocukların fotoğraf isteğini kırmayan Hanımefendi Atilla, parklarda oyun oynayan çocuklarla da zaman geçirdi.

Ceylanpınar'da Ramazan ayı dolayısıyla iftar sonrası ilçe merkezindeki parklarda oturan vatandaşlarla bir araya gelen Seval Atilla, 24 Haziran günü yapılacak seçimlerinin önemini anlattı. Seçimler hakkında vatandaşlarında görüşlerini alan Atilla, "Bugün iftar sonrası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve yönetimi ile parklardaki  vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Turgut Özal Parkı'ndaki kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların sorunları dinleyerek, çay içtik. 24 Haziran günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimleri hakkında da bilgi verdik" dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195