Title of a News Article

Üç Vekil neden katılmadı?

Üç Vekil neden katılmadı?
banner206

Başkan Erdoğan AK Parti'nin 18. kuruluş yıldönümü töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın önemli mesajlar verdiği kutlama törenlerine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Ahmet Fakıbaba, Gülender Zemzem Açanal ve Mehmet Ali Cevheri'in katılmadıkları öğrenilirken, diğer Şanlıurfa Milletvekilleri dışında eski Milletvekilleri Mahmut Kaplan, MazharBağlı , Mahmut Kaçar, Zülfikar İzol, Seydi Eyüpoğlu, Çağla Aktemur,  BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız ,Ak Parti MKYK üyesi Vildan Polat , Ak parti Genel merkez Genel sekreter yardımcısı Zeynep Sakar katılan isimler arasında yer aldılar. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ATO Congresium’da düzenlenen programda katıldı. Başkan Erdoğan açıklamalarda bulunuyor. Başkan Erdoğan, "Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır." dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır." dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin 18'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ATO Congresium'da düzenlenen törene katılarak partililere hitap etti.

Bundan tam 18 yıl önce 2001 yılı Ağustos ayında AK Parti'nin kuruluşunu millete ve tüm dünyaya ilan ettiklerini hatırlatan Erdoğan, bugüne kadar AK Parti'nin tüm kademelerinde görev almış, partiye oy veren herkese şükranlarını sundu, ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet diledi.

Her yıl dönümünün önemli olduğunu ama 18'inci yıl dönümünün ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu yaş, hukukumuza, bireylerin siyasi, ekonomik ve sosyal alanda rüştlerini ispat edişlerinin ifadesidir. Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun yüce çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Parti hamdolsun 18 yaşına ulaştı." diye konuştu.

Geride kalan 18 yılın ardından AK Parti'nin artık gerek müktesebatıyla gerek yetiştirdiği kadrolarla yeni bir safhaya geçtiğini ifade eden Erdoğan, gençlik kollarında göreve başlayanların bugün ilçe veya il başkanları, genel merkez yöneticisi, milletvekili olarak görev yaptıklarını anlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195