Title of a News Article

Uslu Urfa'da...

.

Uslu Urfa'da...
banner206

Ak Partinin kurucuları arasında yer alan Şanlıurfa eski Milletvekili, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı olan Doç.Dr. Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa'da bazı temaslarda bulundu. Vali İzzettin Küçük ile birlikte bazı STK temsilcileri başta olmak üzere Ak Part İl Başkanlığı başta olmak üzere bazı temaslarda bulunan Uslu, Urfalılarla hasret gideri. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Danışmanı,  Şanlıurfa eski  Milletvekili Doç.dr. Zeynep Karahan Uslu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çİftçi'yi makamında ziyaret ederek Urfa'da ki yatırımlar hakkında bilgi aldı. 

Başkanlık makamında Uslu ile Şanlıurfa'da yaşanan gelişim ve dönüşüm hakkında bir süre sohbet eden Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları anlatarak Belediye ziyaretlerinden dolayı Uslu'ya teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerin her kesimden takdir topladığına dikkat çeken Uslu ise, çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çİftçi'ye teşekkür etti. BŞB Nihat Çitçi'nin eşi Sema Çiftçi, Akçakale Belediye Başkanı Hakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan, BŞB Danışmanı Ümran Bilim Mutlu'nun eşliklik ettiği Karahan ise BŞB Çiftçi'nin çalışmalarını takdir ile karşıladığını söyledi. 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195