Title of a News Article

Canpolat teşekkür etti...

Canpolat teşekkür etti...
banner206
 AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, teşekkür mesajı yayımladı.
Dün GAP havaalanında karşılanan Başkan adayı gösterilen teveccühle onurlandıklarını dile getirdi.

Canpolat mesajında şunları söyledi;

"12 bin yıllık tarihi olan Göbeklitepe’nin, hizmet edeceğim ilçede olmasının ayrı bir heyecanını taşımakla birlikte ‘Tarihin büyük, talihin de büyük olsun’ düsturunu hizmet şuuruna dönüştürmek, halkımızın da desteği ile inşallah hayırlısı ile bizlere nasip olur.

‘Can’la başla’ diyerek çıktığımız bu kutlu davanın yolunda, ‘Ak bir nefer’in hizmet edasıyla, dost sıfatını taşıyan ‘Halil’ bir beldenin adayı olmaktan dolayı beni bu hizmete ‘hizmetkar’ eyleyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.

Aday adaylık sürecinde yol arkadaşlığı yaptığımız Haliliye Belediye Başkanı Aday Adaylarına bu halka hizmet etmek için gösterdikleri çabadan dolayı için ayrı ayrı teşekkür eder, onların tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman istifade edeceğimizi şimdiden belirtmek isterim.

Bizi yalnız bırakmayan ve bize eşlik eden milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımızdaki tüm kademe mensuplarına, havaalanından ilçe binamıza kadar heyecanı bir an bile azalmayan Haliliye halkımıza bize gösterdikleri ilgi, alaka ve destek için minnet ve şükranlarımı sunarım."

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 19:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baba büyüksün
Baba büyüksün - 5 yıl Önce

Umarım köprüyü geçene kadar değildir

YILMAZ BİLAL
YILMAZ BİLAL - 5 yıl Önce

HAYATİ DEDEOĞLU BAŞKAN YARDIMCISI OLMALI,DÜRÜST EFENDİ SEVİLEN BİRİ OLARAK....

SIRADAKİ HABER

banner195