Title of a News Article

CHP’de kazan kaynıyor

-ÖZEL HABER-

 CHP’de kazan kaynıyor
banner206

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına geçici süreliğine Hasan Oğul’un atanacağı ve daha sonra da İş Adamı Ömer Karakeçili’nin bu göreve getirileceği öğrenildi. Ayrıca CHP’nin ilçe teşkilatlarında da deprem olması bekleniyor.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında hareketli saatler yaşanıyor. Bir süre önce 30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı olan Hasan Oğul’un, CHP’ye katılmasının ardından CHP Genel Merkezi CHP İl başkanı Aziz Aydınlık’ı görevden almıştı. Bu gelişmelerin ardından henüz il başkanı atanmazken, bu göreve geçici olarak Hasan Oğul’un atanacağı öğrenildi. Ancak Oğul’un, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağı ve bundan dolayı görevini CHP eski İl Başkanı Ömer Karakeçili’ye devreceği öğrenildi. 

Genel Başkan yardımcıları Urfa’da
Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bekaroğlu ve Ercan Karakaş, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi. Partililer tarafından karşılanan Bekaroğlu ve Karakaş, parti yöneticileri ile bir araya gelerek, 2015 yılında yapılacak genel seçimler öncesinde bir değerlendirmede bulundular. Toplantıda, CHP İl Başkanlığı konusunun da masaya yatırıldığı öğrenildi. 

İlçe başkanları da görevden alınacak mı?
Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık’ın, CHP MYK tarafından görevden alınmasıyla gözler ilçelere çevrildi. CHP’de Haliliye İlçe Başkanı Çetin Hayırlı, Karaköprü İlçe Başkanı Uğur Mizan ve Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Yeşildağ’dan memnun olunduğu ancak  parti tabanının diğer ilçe teşkilatlarından rahatsız olduğu ve bunların da görevden alınabileceği konuşuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195