Title of a News Article

Eyyübiye İlçesinde olağan referandum toplantısı

Eyyübiye İlçesinde olağan referandum toplantısı
banner206
AK Parti Eyyübiye İlçesinde olağan referandum toplantısı yapıldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan'ın da katılım sağladığı toplantıda, yapılacak referandum seçimi ele alındı. 

İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş'in öncülük ettiği toplantıya Vekil Halil Özcan'ın yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbegi, ilçe teşkilat ve SKM Başkanı Mustafa Ağar, Seçim ısleri Başkanı Hüseyin Çiftçi, Gönüllü Hatip olarakta, Mustafa Zahit, Fehmi Canbaz, Sıtkı Canbaz Aloğlu, Mehmet Atlas, Av. Öznur Dişli ve Av. Mustafa Gayberi katıldı. 

Gönüllü Hatipler ile yapılan toplantının verimli geçtiğini dile getiren AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, 'yeni anayasa için kolları sıvadık, kapı kapı dolaşıp toplantılarımızı yapacağız. Yeni anayasayı milletimize açık bir şekilde anlatacağız. Bu konuda katkı sunmak isteyen herkesi ilçe binamıza bekliyoruz. Kapımız herkese açıktır. Milletimizin kararı tabiki de evet olacaktır. Gelecek nesillerimiz için evet demeye hazırız.' Dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ise, 2 turda meclisten geçirdiğimiz anayasayı şimdi milletimize anlatmak için sokağa döküldük. Gece gündüz demeden referandum çalışmalarımızı sürdürüp halkımızı aydınlatacağız. Bu ülkenin daha da güçlenip kalkınması için herkesi evet demeye davet edeceğiz' ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195