Title of a News Article

Herkesi kucakladıklarını söyleyen aday..

.

Herkesi kucakladıklarını söyleyen aday..
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir BelediyeBaşkan Adayı Celalettin Güvenç“Şehir ve Medeniyet” konulu Memur-Sen Şanlıurfa Buluşmalarına katıldı.

Program yapılan sunumun ardından katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Celalettin Güvenç, “Şehir ve Medeniyet” konulu buluşmayı düzenleyen Memur-sen’ teşekkrülerini ifade ederek, “Bu anlamlı buluşma için bu kadim kentin seçilmesinden dolayı mutluluğumu belirtmek isterim” dedi.

Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye ve medeniyetine operasyon yapılmak istendiğini ifade eden Celalettin Güvenç, milletin buna müsaade etmediğini ve etmeyeceğinin görüldüğünün altını çizdi.

Büyükşehir yasasının çıkmasıyla şehir hakkında alınacak kararlarda halkın yetkili hale geldiğini belirten Celalettin Güvenç, “Büyükşehir yasasıSessiz devrimin önemli adımlarından birisidir. Dolaysıyla değerli kardeşlerim bizler 24 saat esaslı çalışıyoruz bütün AK Parti kadroları; Bakanımız, vekillerimiz, teşkilatlarımız, mühendis kardeşlerimizle projeler üretiyoruz. Artık bu Şanlıurfa değişmeli yeni vizyon sahibi olmalı, çünkü Şanlıurfa’nın iki yönü var. Türkiye’nin Potansiyeli en yüksek şehri tarım bakımından ve turizm hazineleri bakımından” dedi.

Şanlıurfa’ya İnanıyoruz…

Güvenç, Şanlıurfa’nın üçte ikisinde tapu sorunun bulunduğunu ve bunları çözeceklerinin altını çizerek,YakubiyeDevteşti, Direkli, Yenice, Eyyübiye’de yapılan evler ya köy senedi müşterek mülkiyet ya da hazine arazisi üzerine yapılmış. Sizlerin AK oylarıyla inşallah her yerde söylüyorum; Bakanımızla gideriz, Maliye Bakanlığından tapuyu almadan gelmeyiz. Topyekûn şehri kucaklayacağız; ekonomisinden, turizminden, ulaşımından, sağlığından, eğitiminden Bu Şanlıurfa’ya hazırlanmamız ve yönelmemizlazım. Biz buna, Şanlıurfa’ya inanıyoruz. Şanlıurfa’nın buna hazır olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142