Title of a News Article

Urfaspor için zafer vakti!

 Urfaspor için zafer vakti!
banner206

Şanlıurfaspor, Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’te Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. Samsun’da kampta bulunan Sarı-Yeşilliler, Karadeniz deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında Samsunspor’a konuk oluyor. Haftayı Balıkesirspor beraberliği ile kapatan Sarı-Yeşilliler, Play-Off mücadelesi veren Karadeniz ekibinden puan yada puanlar almayı planlıyor. Zorlu maç için Sarı-Yeşilli kafile, dün Samsun’a giderken, hazırlıklarını burada sürdürmeye başladı. Bugün yapacağı son antrenman ile çalışmalarını tamamlayacak olan Şanlıurfaspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Dağ: Futbolcularıma güveniyorum

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Samsunspor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, bu maçta futbolcularına güvendiğini söyledi. Son haftalarda iyi bir mücadele ortaya koyup iyi sonuçlar aldıklarına değinen Dağ, “Samsun maçından da mutlu ayrılmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. İnşallah burada güzel bir futbol ortaya koyup, sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195