Title of a News Article

Karaköprü Belediye Meclisinde şok istifa

Karaköprü Belediye Meclisinde şok istifa
banner206

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mustafa Önal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde görevinden istifa etti. Önal, Pazar günü yapılacak seçimlerde de oyunu Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğini açıkladı.

Meclis üyeliğinin yanında Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Mustafa Önal, istifasıyla ilgili şu açıklamada bulundu;

"Yerel seçimler öncesi Karaköprü'den Belediye Meclisi Üyesi seçildim. Bugün itibariyle Partimden istifa ederek Bağımsız olarak görevimi sürdüreceğim. Bilindiği gibi 10 Ağustos Pazar günü Türkiye için hayati önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılmaktadır. Daha önce Saadet Partisi Genel Başkanı adaylarla ilgili görüşünü dile getirerek Partinin tavrını açıklamıştı.

Ben Yerel seçimler öncesi de kamuoyunun da bildiği gibi AK Partiliydim. Ancak şartlar benim SP'den aday olmamı gerektirmişti. Türkiye'yi bu kadar yakından ilgilendiren bir seçimde gönülden sevdiğimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy kullanacağım. Bu nedenle Partimden de istifa ediyorum. Allahın izniyle Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda gerekli olan oy yüzdesini elde ederek Cumhurbaşkanı seçilecektir." 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195