Title of a News Article

Kudüs için bağışta bulundular

Kudüs için bağışta bulundular
banner206

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları üye ve gönüllüleri, "Canımız ve kanımız Kudüs'e feda olsun" sloganıyla Kudüs'teki Müslümanlar için kan bağışladı. HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Kudüs ve Mescid-i Aksa için kan verme kampanyası başlattı. HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Kanlarımız Kudüs'e hediye olsun" kampanyasına HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan'da katılarak kan bağışında bulunarak destek verdi. Kana ihtiyacın çok olduğu bir dönemde kan vermenin ne kadar önemli olduğunu belirten kampanyada yaklaşık 50 üye ve gönüllü kan bağışında bulundu.

"KANLARIMIZI KUDÜS'E HEDİYE ETMEK İÇİN BURAYA GELDİK"

Bağışladıkları kanları Kudüs ve Mescid-i Aksa'ya hediye ettiklerini vurgulayan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, "Bugün HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kollarımız ile beraber kan vermeye geldik. Ramazan'dan dolayı Kızılay'ın kan stoklarının azaldığını duyduk. Bizde HÜDA PAR olarak halkımız ve milletimiz için kan, can vermeye geldik. Kızılay'a kan vermeye gelince güzel bir yoğunluğun olduğunu gördük. Urfa halkından da Kızılay'a destek veren kardeşlerimiz var. Halkımıza bu çağrıya kulak verdikleri için teşekkür ediyorum. Son günlerde işgalci israil, Kudüs'te Müslüman kardeşlerimize saldırı gerçekleştirdi. Verdiğimiz kanları; Mescid-i Aksa'daki kanını döken ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için mücadele eden kardeşlerimize hediye ediyoruz. Kanlarımızı Kudüs'e hediye etmek için buraya geldik. Kudüs'teki kardeşlerimiz bu mesajımızı duysunlar. Biz her zaman Kudüs'teki kardeşlerimizin yanındayız. Kudüs ve Mescid-i Aksa için gerekirse kan ve can vermeye hazırız." şeklinde konuştu.

"HER VERİLEN BİR DAMLA KAN BİR CAN KURTARMAKTIR"

Kudüs ve Mescid-i Aksa uğrunda ne bedel ödenmesi gerekiyorsa ödemeye hazır olduklarını ifade eden HÜDA PAR Karaköprü İlçe Başkanı Rüstem Çakmak, "Kan bağışı kampanyasına HÜDA PAR Karaköprü İlçe Teşkilatı olarak biz de destek verdik. Kan stoklarının azaldığı ve kana çok ihtiyacın olduğu bir dönemde kan vermenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Her verilen bir damla kan bir can kurtarmaktır. Siyonist işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırına karşı bizden ne isteniyorsa gereken fedakârlığı sunacağımıza ve bu uğurda ne bedel ödenmesi gerekiyorsa ödemeye hazır olduğumuzu bir kez deklare ediyoruz. Allah, Müslümanlara yardım etsin. Kudüs'te muhasara altında bulunan Müslümanlara güç ve kuvvet versin." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR OLARAK KAN VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Kan verme kampanyasında Kudüs'ü esas aldıklarını belirten HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Akarslan, "Şanlıurfa geneli 40 gönüllü ve üyelerimiz ile beraber kan verme kampanyası başlattık. Kan verme kampanyasında Kudüs'ü baz aldık. Canımız, kanımız ve her şeyimiz Kudüs'e feda olsun. HÜDA PAR olarak kan vermeye devam edeceğiz." dedi.

"KAN STOKLARINDA DA CİDDİ BİR AZALMA VAR"

Şanlıurfalıların salgın sürecinde Kızılay'a kan bağışında bulunmasını isteyen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları üyesi Mustafa Gül, "Duyduğumuza göre salgın sadece esnafa ve vatandaşa zarar vermiyor. Kan stoklarında da ciddi bir azalma var. HÜDA PAR olarak düzenli olarak kan veriyoruz. Salgın sürecinde de kan bağışında bulunalım. Kan vermek; hayat kurtarır. Partisel anlamda değil, insanların hayatlarını kurtarma amacıyla kan verdik. Şanlıurfa halkımızın salgın sürecinde Kızılay'a kan bağışı yapmasını isteriz. Kızılay'a kan vermek için izin alabilirler." diye konuştu.

"3 CANI KURTARMAK İÇİN KAN BAĞIŞI YAPTIK"

Yaklaşık 50 HÜDA PAR üye ve gönüllüsünün kan bağışında bulunduğunu ifade eden HÜDA PAR Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Kılıç, "HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatı olarak kan bağışında bulunmaya geldik. 50 kişiye yakın üyemiz ve gönüllümüz kan bağışı yapacak. 3 canı kurtarmak için kan bağışı yaptık. Bu platformda bize destek veren Kızılay'a teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

"İNŞALLAH KANA MUHTAÇ OLANLARA UMUT OLMUŞUZDUR"

HÜDA PAR Karaköprü İlçe Gençlik Kolları üyesi Mehmet Turan Nege ise "Salgın döneminde sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı kan vermenin azaldığını gördük. Bundan dolayı iftardan sonra kan vermeye geldik. İnşallah kana muhtaç olanlara umut olmuşuzdur." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142