Title of a News Article

Başkan Yetim umut saçtı!

Başkan Yetim umut saçtı!
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, "Önümüzde oynayacağımız maçlardan puan ve puanlar alarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" dedi.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta 2 puanla son sırada yer Şanlıurfaspor, ligin 11. Haftasında pazar günü saat 13.00'te deplasmanda İstanbul temsilcisi Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'da son hazırlığını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Sarı-Yeşillç ekip, İstanbul'dan iyi bir sonuçla kente dönmeyi hedefliyor.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, önümüzdeki maçlardan puan yada puanlar alarak, ligin alt sırasından kurtulmayı hedeflediklerini söyledi.
Maddi imkansızlıklardan dolayı lige kötü bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Başkan Yetim, "Bilindiği gibi; Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve merkez ilçe belediye başkanlarımız ile yönetimimizin maddi desteği sonucu transfer tahtasını açıp, transferlerimizi son günde yapabilmiştik. Bu nedenle lige kamp yapamadan başladık ve oyuncularımızın uyum sorunundan dolayı bazı maçlardan istediğimiz sonuçları alamadık. Biz göreve geldiğimizde 'Bu yılki hedefimiz Urfaspor'u ligde tutabilmek' demiştik. Bunun için yoğun çaba veriyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlardan alacağımız iyi sonuçlarla orta sıralara yükseleceğiz. Yarın oynayacağımız Sarıyer maçında da takımımızın güzel bir sonuçla ayrılacağını arzuluyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2020, 23:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbo
İbo - 3 yıl Önce

Bize zaten umut lazım.

SIRADAKİ HABER

banner195