Title of a News Article

Bu haber Urfasporluları üzecek!

 Bu haber Urfasporluları üzecek!
banner206

Şanlıurfalı Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer müzik dünyasından sonra futbol dünyasında da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Göçer, Şanlıurfaspor’da görev almak yerine 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'de as başkan oldu.

Sarıyer Kapalı Spor Salonunda yapılan kongrede yeniden başkan seçilen Saffet Akkoyun'un yönetim kurulu listesinde olan Ferhat Göçer, bu hafta sonu yapılan görev dağılımında asbaşkanlığa atandı.

Bu görevin kendisi için farklı ve heyecanlı bir deneyim olacağını belirten Ferhat Göçer, şunları söyledi: Türkiye'nin en eski kulüplerinden biri olan Sarıyer'de Asbaşkan olarak görev yapmak benim için gurur verici. Umarım Sarıyer'i gelecek senelerde Süper Lig'de görürüz. Yeni yönetimle birlikte hepimizin birinci amacı bu olacak.' 

Sarıyer için şarkı yazacak
Başkan, Saffet Akkoyun ise Göçer'in yönetimde olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve sanatçıya çok iş düştüğünü belirtti. Ferhat Göçer, yönetici olarak bulunacağı katkının yanı sıra Sarıyer Futbol takımı için bir de şarkı sözü verdi. Sanatçı Sarıyerli taraftarların dilinden düşmeyeceği beste için şimdiden çalışmalara başladı.

Taraftarlardan tepki
Bu arada Ferhat Göçer’in Şanlıurfaspor değil de Sarıyer Yönetiminde görev alması Urfa taraftarlarının tepkisine neden oldu. Göçer’in Urfaspor’da görev almasını beklediklerini belirten taraftarlar, “Ferhat Bey, memleketin takımı olan Urfaspor dururken başka bir takımda görev almasını içimize sindiremiyoruz” dediler.

(yenişafak) 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142