Title of a News Article

Dağ; Çalışmamızın sonucunu aldık

Dağ; Çalışmamızın sonucunu aldık
banner206

 PTT 1. Lig'in 30. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’a 4-3 mağlup oldu. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, “Çalışmamızın sonucunda 3 puanı aldık” dedi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Ekrem Al, Şanlıurfaspor maçını kazanmaya ihtiyaçları olduğunu fakat kaybettiklerini söyledi. Ekrem Al, açıklamasında, “Kazanmak istiyorduk, kazanmaya ihtiyacımız olan bir maçtı. Uzun haftalar kazanamamış olmanın verdiği bir zedelenme var takımda. Oyunun başlangıcında fena başlamadık. Penaltıdan sonra maçı yine bırakmadık. Bugün en azından bir beraberlik olabilirdi. Ama maçı kaybettik. Futbolcularımız geriye dönme adına eski günleri yaşama adına kendilerini ortaya koymaları, mücadeleleri istek ve arzuları nedeniyle onlara kızmıyorum. Hatta taktir ediyorum. Kabuğumuzdan çıkmak üzereyiz. Önümüzdeki maç için yarından itibaren çalışmalara başlayacağız” dedi.

Çok zor bir sürece girdiklerini belirten 1461 Trabzon’un genç oyuncusu Göksu Alhas, “Çok zor bir sürece girdik. Bugün biz dönem maçımız diye bakıyorduk. Yenmemiz gereken bir maçımızdı. Ama olmadı, elimizden gelen mücadeleyi sahada verdik. Bu ligde kalabileceği düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, “İyi çalışmıştık ve bu çalışmanın sonucunu sahada gösterdik. Buraya gelen taraftarlara iyi maç izlettiğimizi düşünüyorum. Önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maçın çalışmalarını sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Güzel bir maç olduğunu belirten Şanlıurfaspor’un tecrübeli futbolcusu Mehmet Ozan Tahtaişleyen, “Maça çok iyi başladık. Yemememiz gereken golleri yedik. Bundan sonra çok zorlu maçlarımız var” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195