Title of a News Article

Fethi Şimşek'ten iddialı açıklama

Fethi Şimşek'ten iddialı açıklama
banner206

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli takımı Süper Lig’e kalıcı olarak çıkarmak için gayret ettiklerini belirtti.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor’un son durumu, kongre süreci ve önümüzdeki sezon ile ilgili Urfastar’a değerlendirmede bulundu. Sarı-yeşilli ekibin nihayet düzeldiğini belirten Şimşek, “Urfaspor gerçekten şunu yapıyor; Puana ihtiyacı var mı, yok mu buna odaklanmıyor. Maçlarda yanlış anlaşılacak hiçbir şey yapmıyor, centilmence futbolunu oynuyor. Bu sezon oynayacağımız Adana, Mersin İdmanyurdu ve Ordu maçlarımız var, bu maçlarda da sahaya kazanmak için çıkacağız. Ama bu futboldur sonuç ne ise sonuca saygı göstermek gerekiyor. Futbolu güzelliklerine odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Şimşek, bundan sonra kalan maçlarda önümüzdeki sezonun iskeletini oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, “Bu sezon Urfaspor’un ligi iyi bir sıralamada tamamlaması bile anlamlıdır. Bu açıdan puan her zaman bizim için kıymetlidir. Bu psikoloji ve bu hedefle oynamaya devam ediyoruz” diye ifade etti.

 

“Biz iyi futbol oynamayı hedefleyeceğiz”

Şanlıurfaspor’un bu sezon başarıya ulaşamamasına da vurgu yapan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, “Bu takımın ligde kalma süresi var. Futbolda çok yönlü etkiler var. Bu parçalardan birisi eksik olduğunda sonuç elde edilemiyor. Her şeyi tamamlıyorsunuz ama en küçük bir kırılma sonucu kötü engelliyor. Gerek yönetim, gerek teknik heyet ve gerekse futbolcular başarı nasıl elde edilir buna odaklanmamız gerekiyor. Geçen yılki durumumuzdan daha iyi duruma geldik. Süper Lig’e kalıcı çıkmak için gayret ediyoruz. Takımın rahat olması gerekiyor. Biz iyi futbol oynamayı hedefleyeceğiz. Tabi ki her zaman iddialı olmak zorundayız iyi futbola ve kalıcı başarıya kenetleniyoruz” diye kaydetti.

 

“Yönetimde dinamizm oluşması açısından bu kongre önemli”

Şimşek, Şanlıurfaspor Yönetiminin Ankara’da düzenlediği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in de katıldığı toplantıyla ilgili de konuşarak, “Bu toplantıda takımın daha iyiye gidilmesi için yapılması gerekenler nelerdir? Transfer politikası, yeni alınacak futbolcular ve Mayıs ayında yapacağımız kongreyi konuştuk. Büyükşehir Belediye Başkanımız da takımın yanında olacağının sözünü verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor’un Mayıs ayında yapacağı kongreye de değinen Başkan Şimşek, “Kongre ile ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Yönetimde dinamizm oluşması açısından bu kongre bizim için büyük önem taşıyor. Yönetimde bazı değişiklikler olabilir, belki yönetimden ayrılmak isteyenler ve yönetime yeni girmek isteyenler olabilir. Bunları kongre haftasında değerlendireceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195