Title of a News Article

Fırsat bu fırsat!

Fırsat bu fırsat!
banner206

Şanlıurfaspor, bugün saat 19.00’da deplasmanda Denizlispor ile kozlarını paylaşacak.  Şampiyonluk yarışlı veren Sarı-Yeşilliler, Osmanlıspor ve Antalyaspor’un puan kaybettiği haftada Denizlispor’u devirerek liderle arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi planlıyor. 

PTT 1. Lig’de 13. Haftanın kapanış maçında Denizlispor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya gelecek. Bugün Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu’nun yöneteceği karşılaşma, TRT Spor’da canlı olarak yayınlanacak.

 

Hazırlıklar tamamlandı

Şanlıurfaspor kafilesi, zorlu deplasman için Denizli’ye gitti. Hazırlıklarını burada yaptığı son antrenmanla tamamlayan Sarı-Yeşilliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Sarı-Yeşilliler, Denizli maçından 3 puanla ayrılarak kente mutlu dönmenin hesaplarını yapıyor.

 

“Galip ayrılmak istiyoruz”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yaptığı açıklamada, Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, bu maçı da 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatmak istediklerini vurgulayarak, “Denizlispor maçından 3 puanla ayrılarak hem galibiyet serisi yakalamak istiyoruz hem de liderle aramızdaki puan farkını kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek de, ilk devrenin son haftalarına girdiklerini vurgulayarak, bundan sonra puan kaybetmek istemediklerini söyledi. Sarı-Yeşilli ekibin Denizli deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğine inandığını söyleyen Şimşek, “Altınorduspor maçında olduğu gibi bu maçı da 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bunun için teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah Denizli sınavını da güzel bir şekilde atlatacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195