Title of a News Article

GAP Arena'da kabus yâşadı!

GAP Arena'da kabus yâşadı!
banner206

 Bucaspor’un teknik direktörlüğüne kısa bir süre önce getirilen Levent Eriş, Şanlıurfaspor’a 4-0 yenildikleri maçı değerlendirerek, ligdeki konumu itibariyle Şanlıurfapor’un rakipleri olmadığını kaydetti.

Bucaspor’un Orduspor’dan sonra en fazla gol yiyen bir takım olduğunu kaydeden Eriş, “Kazanılacak puan ya da puanlar sadece moral anlamında bize çok farklı bir ivme kazandırabilirdi. Ama görünen köy kılavuz istemiyor. Bu takım Orduspor’dan sonra ligin en fazla gol yiyen takımı. Doğal olarak biz buna engel olmaya çalıştık. Çok dirençli bir takıma sahip değiliz, kavgacı, mücadele eden bir takıma sahip değiliz. Urfaspor bizim rakibimiz olmamakla birlikte bundan sonraki mücadelemiz bizi belki ligde kalışımızı ilan edecek. Ben bunları bilerek geldim. Buradan alacağımız puanlar, benim ligde kalışımı ilan etmeyecek. Ama keşke puan alabilseydik. Benim için bu müsabaka deneyim müsabakası oldu. Zamanımız yok, çok kısıtlı süreçteyiz” dedi.

Şanlıurfaspor maçında kart gören iki oyuncularının da cezalı duruma düştüğünü beliren Eriş, “Alnımızın akıyla bu işten sıyrılmayı planlıyoruz. Önemli olan iç sahada kaybetmemek. Rakiplerimiz kaybetmiş, bundan dolayı bir nebze de olsa, geleceğe daha umutlu bakıyoruz. İnşallah içeride kazanacağımız maçlar bizi ligde tutar. Bucaspor, ligde kalmayı hedefleyen, isteyen ve yakışan bir camia. Umarım istediğimizi gerçekleştiririz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195