Title of a News Article

Güvenç Urfaspor’a destek için Kayseri’de

 Güvenç Urfaspor’a destek için Kayseri’de
banner206

Şanlıurfaspor’un Kayserispor ile yapacağı müsabaka öncesinde takımımıza destek vermek amacıyla Kayseri’ye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

 

Güvenç, Özhaseki ile fikir alışverişinde bulundu

Türkiye’de kentsel dönüşüm, konut, ulaşım, imar ve sosyal belediyecilik hizmetlerinde adından çokça bahsedilen, en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, yürütülen hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Kayseri’de olmaktan ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Güvenç ‘’Türkiye’de en çok modern kentleşmenin yaşandığı Kayseri’de hem Şanlıurfasporumuza destek vermek amacıyla geldik. Hem de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk’’dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise ziyaretten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç’ e teşekkür etti.

Öte yandan Başkan Güvenç, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi İlçe Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Erciyes Dağında yapılan modern kayak merkezinde incelemelerde bulundu.

Kayseri’de karşılaşma öncesinde Şanlıurfaspor teknik heyetiyle bir araya gelen Başkan Güvenç 2014-2015 futbol sezonunun 2. yarısının ilk karşılaşmasında deplasmanda Kayserispor’a konuk olan Şanlıurfaspor teknik ekibi ve oyuncularına başarılar diledi.

 

 


















Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

iyi destek oldu 3 tene yedik.

SIRADAKİ HABER

banner195