Title of a News Article

MSK, basketboldan sonra voleybola da el attı

.

MSK, basketboldan sonra voleybola da el attı
banner206

 Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, birkaç ay önce kurmuş oldukları bayan basketbol takımının ardından Şanlıurfalılara bir müjde daha vererek, kente bayan voleybol takımını kazandırdıklarını söyledi.

MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen’in girişimleri sonucu kurulan ikinci takım, bugün ilk antrenmanına çıkarak start verdi. Yakup Aktaş’ın antrenörlüğünü yaptığı Memleketspor Kulübü Bayan Voleybol takımı oyuncuları, bugün çıktıkları ilk antrenmanlarında lige hırslı ve iddialı gireceklerini dile getirerek Başkan Gökmen’e bütün maçları yenecekleri sözünü verdiler.

Şubat ayında başlayacak olan müsabakalar, 3 gün sürecek ve bölgesel ligde alınacak olan galibiyetler, Memleket Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımını 3. Lige yükseltecek.

MSK Teknik Direktörü Yakup Behsat Uludağ yaptığı açıklamasında, ‘takımımız yeni kuruldu ve çok heyecanlıyız. İyi bir takımımız var, bundan dolayı hedefimize iyi mücadele ederek varacağız. Takımın kurulmasında emeği geçen Başta kulüp Başkanımız Ahmet Gökhan Gökmen Bey’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

GAP Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı ardından ısınma taktik çalışmalarıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195