Title of a News Article

Öleceğini bilseydi bu hatayı yapmazdı!..

Öleceğini bilseydi bu hatayı yapmazdı!..
banner206
Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde tarihi Urfa Kalesi'nden düşerek hayatını kaybeden Halil Dağ, daha önce bu üzücü hadisenin deyim yerindeyse provasını yapmış.

Balıklıgöl Platosu içerisinde yer alan Tarihi Urfa Kalesi'nde hatıra fotoğrafı çektirmek isterken canından olan 8 çocuk babası 39 yaşındaki Halil Dağ, 40 metre yükseklikten yuvarlanarak hayatını kaybetti. 

İşin enteresan yanı mı denilir, tesadüf mü denilir bilinmez ama, öğrenilen bilgiye doğum gününde ve 2018 yılının yaşanmasına sadece saatler kala, Urfa Kalesi'nde fotoğraf çektirip, 'kazasız belasız bir yıl geçirme dileğiyle' belki de veda konuşmasını yaptı. Kim bilebilirdi ki, fotoğraf çektiği yerden düşüp öleceğini. 

Daha Öncede, intihara teşebbüs gibi oynamış!
 

Ölümün yakaladığı yer ve çevresinde daha önceleri de bir çok kez fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarında paylaşmış olan Halil Dağ, Urfa Kalesi'nin öte yanında demir korkulukların olduğu bölgede, demirlerin üzerine çıkıp atlarken fotoğraf çektiği de öğrenildi. Daha eski paylaşımlarından elde edilen görüntülerde, intihar edermiş gibi atlama hareketleri çekilen görüntülere yansımış. 

Merhum Halil Dağ'ın bu üzücü elim olayı sevenlerini yasa boğarken, Urfa medyası tarafından da yakınen tanınan bir isim idi. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195