Title of a News Article

Suriyeliler eğitime katılacak

Suriyeliler eğitime katılacak
banner206
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Suriye Birimi,  Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Türk Kızılay'ı Şanlıurfa Toplum Merkezi  işbirliği ile birlikte Geçici Eğitim Merkezlerinde Başlatacağımız Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi protokolü imzalandı. 

Protokol imzalama törenine il milli eğitim müdürü Şerafettin Turan, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik , Kızılay toplum merkezi. Yonetici vekili Kasım Taş, il müftüsü İhsan Açık,  İl milli Eğitim Müdür yardımcısı Doğan Yüksel,  Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri ve Suriye komisyonu, Kızılay çalışanları ve suriye komisyonu katıldı. 

Bu protokolle Suriyeli öğrencileri ve ebeveynlerini bilinçlendirerek tehlikelere karşı önlem almayı hedefleniyor. Bu protokolle STK ve kurumların güçleri birleştirildi.

İl milli eğitim müdürü Şerafettin Turan gençlerimizin yararına olan her türlü calışmada var olduklarını söylerken, Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'te gençlerimizi korumak için hertürlü çalışma modeline gireceklerini söyledi.
Kızılay toplum merkezi yonetici vekili Kasım Taş, ise mülteciler için kızılay olarak tüm çalışmaları desteklediklerini söyledi. 

Il müftüsü İhsan Açık  bu protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 6 yıl Önce

savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarına teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195