Title of a News Article

Zencireğen yeni yılla ilgili konuştu

Zencireğen yeni yılla ilgili konuştu
banner206
Şanlıurfalı iş adamı Fatih Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Zencireğen, yeni yılın kutlu olması temennisinde bulunarak, dün gece yaşanan saldırıyı da lanetlediğini söyledi.

İstanbul'un Ortaköy semtinde Reina Mekanında yeni yılın ilk dakikalarında teröristlerin kurbanı olan 39 kişi ülkeyi yasa boğarken, Şanlıurfalı İş Adamı Mahmut Zencireğen'de lanet dolu sözler sarf etti.

Zencireğen mesajında şunları kaydetti;

"2017 yılına girdiğimiz dakikalarda İstanbul'dan aldığımız acı bir haberle yıkıldık. Yeni Yıldan umutlu olduğumuzu düşünürken acı hadise ile karşılaştık. Yaşanan bu hain kalleş sadırı sonrası 39 insan hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Umutlarımızı yitirmemeliyiz, 78 milyon insan olarak bu toprakları kimseye teslim etmeyeceğiz. Bu yapılan saldırılar hepimizi yapılmıştır, şiddetle kınıyorum. Terörün kökü er yada geç kuruyacak. Başta Türkiye yok, el ele vererek herşeyin üstesinden geleceğiz. Yeni yılın ülkemize adına huzur ve barış güven getirmesini temenni ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2017, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195