Title of a News Article

Sıcaklar etkisini göstermeye başladı!

Sıcaklar etkisini göstermeye başladı!
banner206

Şanlıurfa'da, akşam saatlerinde Akabe güzergahı yönünde gitmekte olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş'ye ait 33 hat nolu şehir içi otobüsünün motor kısmında yangın çıktı.

Olay, saat 17:30 sularında Akabe mevkii rampasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, toplama merkezinden yolcularıyla birlikte hareket eden 33 hat nolu Akabe Toki şehir içi otobüsü güzerhanında seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle motor kısmında yangın çıktı. Akabe rampasında seyir haliyken motor kısmında meydana gelen yangında otobüs şoförü aracı yol kenarı çekerek hızlı bir şekilde yolcuların araçtan inmesini sağladı. Ardından araç içerisinde bulunan yangın tüpünü alarak yangına müdahale etmeye başladı. Çok kısa bir zaman içerisinde büyüyen yangına çevredeki vatandaşlarla başka yangın tüpleriyle de müdahale ederek çıkan yangını kontrol altına aldı.

Olası facianın önlendiği yangının çıkış sebebi ise aşırı sıcaklardan dolayı araçlarda sürekli klimaların açık kalması ve motorun hararet ettiğinden olduğu gözlemlendi. Vatandaşların da yardımıyla söndürülen otobüsün motoru, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasıyla birlikte tamamen kontrol altına alındı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 22:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yozgatlı
Yozgatlı - 5 yıl Önce

Ben araç içerisindeyim şöförün üstün gayreti vardı mudahele etmeseydi bizde otobüste yanardı şöförün hakkını teslim edelim

SIRADAKİ HABER

banner195