Title of a News Article

Ay'dan Flaş açıklama...

Ay'dan Flaş açıklama...
banner206
 İYİ Parti Akçakale ilçe Belediye Başkan adayı Ömer Ay, önemli mesajlar verdi .

Akçakale esnaf ve sanatkarlar odası başkanı olan Ömer Ay, 31 Mart seçimleri öncesi İYİ Partiden Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Ay, bu sabah bir açıklama yaparak seçmene mesaj verdi. Ay mesajında şunları ifade etti. 
"Değerli Akçakaleli Hemşerilerim!
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimlerde, Halkımızın yoğun talepleri doğrultusunda  İYİ Parti’den Akçakale Belediye başkanlığı için resmi olarak Müracaatımızı gerçekleştirdik. 
Akçakale Halkımız çok iyi bilir ki; Ömer Ay Akçakale’ye mal olmuş, gecesini gündüzüne katarak, Akçakale halkına yüreğini ve kalbini açmış bir kardeşiniz olarak sizlere hizmet etmek  bizim Namus ve Şeref borcumuzdur.
İlk Olarak, Akçakale ilçemizde Huzur ve Refahı  tesis etmek bizim öncelikli olan asli görevimizdir. Yıllardır bu kadim şehirde Kardeşçe yaşamış, birbirleriyle güçlü bağları olan Büyük bir aile olduğumuzu belirtmek isterim. 
Bizim bu kardeşliğimiz, sadece Akraba ilişkileri ve bağları değil, Aynı Havayı tenefüs eden, aynı ekmeği  bölüşen, birbirimizin dertleri ile dertlenen ortak kaygı ve düşüncelerin ortak ederidir.
Ben Bu gün buradan Tüm Akçakaleli hemşerilerimi birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliğe demokratik bir zemin içerisinde birbirimizin iradesine saygı duymaya davet ediyorum. 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde, Halkımızın teveccühü ve iradesinin sandıklara yansıyacağına canı gönülden inanıyorum.

Tüm Akçakaleli Hemşerilerimi en derin duygularımla selamlıyor. Halkın İradesinin Kazanmasını Temenni ediyorum.

                       

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195