Title of a News Article

Sahur vaktinde ilk serimi yapıldı

.

Sahur vaktinde ilk serimi yapıldı
banner206

 Başkan Yılmaz: Siverek’i çok güzel günler bekliyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçenin Ana Bulvarı olan Alay yolunda başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceledi
Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince, alt yapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt öncesi çalışma başlatıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Şuski Genel Müdürlüğü tarafından Siverek ilçesinde başlatılan kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj sistemleri döşemesinin tamamlandığı caddelerde, sıcak asfalt öncesi PMT malzeme serimi çalışmalarına başlandı.
Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Mustafa Remzi Bucak (Alay) Caddesinde asfaltlama çalışmalarının ön hazırlığı olan PMT malzeme serimi yapılan alanda gece yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Yılmaz, çalışmaların gece ve gündüz devam ederek Ramazan Bayramı öncesi tamamlanacağını belirterek, “Mustafa Remzi Bucak Caddemizde Çevre Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Şuski Genel Müdürlüğü tarafından proje kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanmış bulunuyor. Biz peşinden Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza bağlı Fen işleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz bugün gördüğünüz üzere çok şükür asfalta hazırlık dönemi diye tabir ettiğimiz tarif ettiğimiz PMT serimini finişer ile yapmış bulunuyorlar. Ben öncelikle Fen İşleri Daire Başkanlığı çalışmalarına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Avukat Nihat Çiftçi Beyefendiye Siverek Belediyesi de her türlü desteği burada vermeye çalışıyor. Araç gereçle ön hazırlık çalışmalarıyla Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Siverek halkına yapmak durumundayım çünkü halkımız bu yolların alt yapının yapılması aşamasında birazda mağdur oldular. Kendilerinin göstermiş oldukları anlayışa yürekten teşekkür ediyorum, bu teşekkürü sadece kendi adıma yapmıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızda Siverek halkının göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkürlerini telefondan onlara iletmemi istedi. İnşallah hafta içerisinde sıcak asfalt serimi nede arkadaşlarımız başlayacaklar. Kısa bir süre içerinde ana arterlerde ana caddelerimizde bu çalışmaları neticelendireceğiz. Hedefimiz bayram öncesi ana arterlerde ana caddelerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.
Siverek’i çok güzel günlerin beklediğine dikkat çeken Yılmaz, “Halkımızın rahat edebilecekleri birinci kalite diye tabir ettiğimiz yol kalitesine ulaşabileceği güzel günler halkımıza yaşatacağız. Çünkü halkımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Ben bu vesileyle çalışma arkadaşlarıma Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine işçi kardeşlerime mühendis kardeşlerime ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Yılmaz, çalışmaların Siverek halkına hayırlı olmasını diledi.
Çalışmalardan dolayı bir süre sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Ferman Müjdeci, “Çalışmalara başlanması bizleri mutlu etti. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve gecenin bu saatinde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 01:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195