Title of a News Article

Güven tazeleyen isme yardımcı olarak seçildi

Güven tazeleyen isme yardımcı olarak seçildi
banner206

Türkiye’nin ilk çok sektörlü sivil toplum örgütü olan Ulusal Pamuk Konseyi 12. Mali ve 13. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantıları gerçekleştirildi. Üye kuruluşlar ile Tarım ve Orman Bakanlığı temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu'nun geçen dönem Faaliyet ve Denetim Raporları ile gelecek dönem bütçesi görüşüldü. 

Yapılan seçimler sonucunda Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığı için Bertan Balçık güven tazelerken, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise oy birliğiyle UPK Başkan Yardımcısı olarak seçildi. 

Ulusal pamuk tarımı, ticareti ve pamuğa dayalı sanayilerin sürekliliğini, yurt içinde ve dışında rekabet edebilirliğini sağlamak üzere izlenecek politika ve uygulamalara, çiftçi, tüccar ve sanayici; ilgili bütün tarafların uzlaşmalarını sağlayarak, bilimsel perspektifte katkıda bulunan Ulusal Pamuk Konseyi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönelim Kurulu; Bertan Balçık (Söke Yağ San.),  Mehmet Kaya (Şanlıurfa Ticaret Borsası), Selahattin Güneş (ÇUKOBIRLIK), Ali Şimşek (TARİŞ), Bülent Uçak (İzmir Ticaret Borsası), Nuri Uz (Ege ihracatçı Birlikleri), Ali Ulvi Karahan (TUTS1S). Fuat Tanman (IPUD), Şeref İyiuyarlar (Genel Pamuk Çırçır Ltd. Şti.), Dr. Mehmet Hasdemir (TOB, BÜGEM Gen. Md.)

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2021, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142