Title of a News Article

Ateş Urfa'ya geldi...

Ateş Urfa'ya geldi...
banner206

Ülkü Başkanı Sinan Ateş Şanlıurfa Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek moral verdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş dün akşam Şanlıurfa'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ateş ilk olarak  Şanlıurfa Dergah Camisinde yatsı namazını eda ettikten sonra Balıklıgölü gezdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, daha sonra Şanlıurfa Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek genç ülküdaşlarıyla bir araya geldi sorun ve taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz ve Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Akgül ile birlikte Şanlıurfa Ülkü ocakları Başkanı Bakır Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ateş, çalışmalar hakkında Bostancı'dan bilgi aldı. Bostancı, Ateş'e ziyaretleri anısına Göbekli tepe maketi hediye etti.

Sinan Ateş’i Şanlıurfa Ülkü Ocakları ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş, Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye İlçe Başkanı Mahmut Sayık, Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye İlçe Teşkilatı yönetimi ve çok sayıda ülkücü karşıladılar.

Şanlıurfa Ülkü Ocakları binasında ülkü gençlerle uzun süre birlikte olan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş daha sonra karayolu ile  Gaziantep’e hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195