Title of a News Article

Çiftçi, 'Hilvan'da Çok Önemli Gelişmeler Oluyor'

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'da bazı incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Çiftçi, 'Hilvan'da Çok Önemli Gelişmeler Oluyor'
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan'da bazı incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Hilvan Belediyesini ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan ve uygulaması devam eden bazı projeleri yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhekim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ile birlikte Hilvan  Belediyesi'ni ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, geçtiğimiz yıl Hilvan Belediyesi'nde faaliyete giren Kadın Kültür Merkezini ziyaret ederek; burada yürütülen mesleki eğitim kursları hakkında detaylı bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve Hilvan Belediyesi tarafından yürütülen Bilgi Evi'ndeki öğrencileri de ziyaret eden Çiftçi, burada ücretsiz olarak verilen LYS, LGS ve KPSS kurslarında gösterilen başarının takdire şayan olduğunu belirtti.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Hilvan Gençlik Merkezi'ne geçen Çiftçi, Hilvan Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen ortaokul ve liseler arası satranç turnuvasına katılan öğrencilerle bir süre sohbet edip karşılıklı satranç oynadı.

Hilvan'a yaptığı incelemenin ardından bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan'da her anlamda olumlu gelişmelerin olduğunu kaydederek;

'Hilvan'ı geçmişle kıyasladığımızda gözle görülür çok ciddi değişim ve gelişmeler yaşanıyor. Hilvan Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetler, bugüne kadar hiç yapılmamış olan hizmetlerdi. Rutin belediye hizmetlerini aksatmadan, sosyal belediyeciliği de başarılı bir şekilde yürüten ve özellikle eğitime verdiği destekle belediyecilik hizmetlerini bir adım daha ön plana çıkaran Hilvan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz de, büyükşehir belediyesi olarak, Hilvan'ımızı daha güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir ilçe yapabilmek adına elimizden gelen desteği vereceğiz' dedi.

Sosyal belediyeciliğin 2009 sonrasında uygulandığını ve daha öncesinde böyle bir kavramın dahi olmadığını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yapılan her şey Hilvan ve Hilvanlılar içindir. Elimizden gelen hizmetin fazlasını değerli hemşerilerime sunmak için daha özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 16:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET İYİGÜN
MEHMET İYİGÜN - 8 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN....HİLVANIN ÇARPIK KENTLEŞMESİNE DE EL ATSANIZ İYİ OLUR....KALICI BİRŞEY YAPIN HİLVANA....

SIRADAKİ HABER

banner195