Zeytindalı yardım araçları Harran’dan yola çıktı.
Yardım Kamyonları Afrin'e gönderilmek üzere Şanlıurfa’nın Harran ilçesi 15 Temmuz Meydanından dualar ve tekbirlerle uğurlandı. 
Harran Kaymakamlığı ve Harran Belediye Başkanlığının ortaklaşa tertip ettikleri yardım araçları Afrin’de mücadele eden Kahraman askerlerimize gönderilmek üzere düzenlenen program ile yola çıktı. 
 Yardım kampanyasında toplanan soğuğa dayanıklı termal özellikli kışlık giyim malzemeleri Kamyon ile 15 Temmuz Meydanı önünden dualar eşliğinde uğurlandı.
Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz burada  yaptığı açıklamada, Yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize Çam sakızı çoban armağanı onların yanında olduğumuzu göstermek için onların böyle bir şeye ihtiyacı yok ama onların yanında olduğumuzu göstermek için Harran kaymakamlığı ve Harran belediyesi olarak yardımda bulunduk, Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Dedi. 
Harran kaymakamı Ömer Faruk Çelik ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, Ülkemizin her türlü mücadelesinde dualarıyla gönülleriyle ve sevgileriyle birlikte olan vatandaşlarımız, ülkemizin üzerinde oynanan büyük oyunları bitirmek Türkiye’nin gücünü test eden düşmanlara karşı balyoz gibi gücünü gösteren kahraman ordumuzun neferlerine Harran ilçesi olarak bizde onlarla birlikte olduğumuzu göstermek adına yapmış olduğumuz bu küçük yardımı gönderiyoruz. Burada destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Dedi.  
Programa Harran kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Kilis vali yardımcısı aynı zamanda Musabeyli kaymakamı Ertuğrul Avcı,  Polateli kaymakamı Bayram Türker Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.